Verzending en Retourzendingen

Pakketten worden over het algemeen binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden (max. 5 dagen in sommige gevallen).

De standaard verzendmethode is Bpost

Gratis levering

Onze producten kunnen in heel België gratis worden geleverd, vanaf 34€ bij aankoop*.

Levering met Bpost

Al onze bestellingen worden verzonden door Bpost en zo snel mogelijk verwerkt.

Verzonden in 3 dagen

Pakketten worden over het algemeen binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden.

Vaak gestelde vragen

Wat is de leveringstermijn?

Pakketten worden over het algemeen binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. De standaard verzendingsmethode is Bpost België. Bpost levert meestal de dag na ontvangst van het pakket voor België. Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Wij garanderen 100% vervanging van het bestelde product als u er niet tevreden mee bent. Retourzendingen zijn mogelijk binnen 15 dagen na het ontvangstdatum van het pakket. Alle geretourneerde producten moeten intact zijn en moeten de originele labels of verpakking hebben. In geval van terugzending worden de verzendkosten niet terugbetaald.Er is een fout in mijn bestelling, wat kan ik doen?

We verontschuldigen ons daarvoor. Indien er een fout in uw bestelling opgetreden is, stuur het betreffende product dan terug en wij vergoeden u zo spoedig mogelijk terug.Waar kan mijn bestelling worden afgeleverd?

Onze producten kunnen in België gratis geleverd worden vanaf 34€.Ik heb een probleem met mijn bestelling

Alle producten die in de winkel verkrijgbaar zijn, hebben fabrieksgarantie. Een volledige terugbetaling zal worden aanvaard indien het product een fabricagefout vertoont of niet langer beschikbaar is.

Stuur eerst een e-mail met een beschrijving van het probleem naar: info@nutricador.be Wij zullen u informeren over de retourprocedure, afhankelijk van het artikel.

Terugbetaling van de kosten in verband met de terugzending van de producten kan worden gewaarborgd wanneer de vordering gerechtvaardigd is.Wat zijn de leveringskosten?

Onze bezorgkosten zijn :

En Belgique : Livraison gratuite dès 39€.